СУ "Емилиян Станев" - В. Търново

Добре дошли на нашия сайт!

Новини

Иииии новото фотографско студио на СУ "Емилиян Станев" - Велико Търново е най-сетне готово!
Прочети още...

Днес в часа по "Човек и природа" в IV "A"  клас във връзка с дейностите по проект "Евроастрономия" поставихме Дияна Цветанова от X "Б" в обувките на учителя.

Прочети още...
Уважаеми колеги, ученици и родители,
От утре (29.01.2020) се преустановяват учебните занятия във връзка с обявената грипна епидемия на територията на област В.Търново и с цел ограничаване разпространението на остри респираторни заболявания и грип. Първият учебен ден на втория срок ще бъде 10.02.2020. Срочните оценки ще бъдат нанесени до 31.01.2020 в електронния дневник. Новото седмично разписание на часовете за втория учебен срок ще бъде нанесено в електронния дневник до 05.02.2020.
Училищното ръководство моли всички да спазват указанията на РЗИ като избягват всякакви многолюдни събирания или ходят на места, посещавани от много хора. На болните пожелаваме бързо оздравяване, а на останалите напомняме да се пазят!
От 13 до 17.01.2020 г. учителите от СУ "Е. Станев" Павлина Ангелова, Силвия Ганева и Николай Славов бяха гости в училище "Св. Едмънд" в гр. Джайпур - Индия с цел обмен на добри педагогически практики.
Прочети още...